27 Mart 2019 Çarşamba

Charice Pempengco veya Jake Zyrus




İsim: Charice Pempengco / Jake Zyrus
Uyruk: Filipin
Doğum Tarihi: 10.05.1992
Youtube: Charice All By Myself

Charice çocukluğunda annesinin babası tarafından nasıl dövüldüğünü izliyor. Babası evden çıkarken sürekli kapıyı kilitliyor. 3 Yaşında ise babası az kalsın annesini silahla öldürecekken, komşular tarafından kurtarılıyorlar. O günden sonra da babasını görmüyor.
Celine Dion, Mariah Carey ve Whitney Houston'un müziklerinden ilham alıyor. Seçtiği şarkılara baktığımızda 'I Will Survive', 'All By Myself' gibi şarkıların sözlerinin onu güçlendirdiğini düşünüyorum. Oprah Charice'i 15 Yaşındayken  programına davet ediyor. Çocuk yaştan itibaren adı geçen şarkıcıların zorlu şarkılarını seslendirebilen sanatçı; Charice adıyla ünleniyor.
Çeşitli şarkıcıların seslerini de çok güzel taklit edebiliyor. Bunların arasında Justin Bieber, Lady Gaga ve Britney Spears var.
Ancak 5 yaşından itibaren bu ismin ona uygun olmadığını düşünüyor ve sonrasında eşcinsel olduğunu anlıyor.
2012'te Yepyeni bir görüntü ve isimle ortaya çıkıyor. Yeni ismi Jake olan sanatçı, bu haliyle çok daha kendiyle barışık ve mutlu. Görüntüsünde değişiklikler yapıyor , ancak ameliyat olmayı düşünmüyor.
Charice veya Jake küçük yaşta ülke sınırlarının ve bulunduğu kıtanın ötesinde, hak ettiği bir üne sahip..
Keyfinizce kalın..





          

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tina Turner

İsim: Tina Turner Doğum Tarihi: 26.11.1939 Uyruk: ABD doğumlu, İsviçre vatandaşı Youtube:  Tina Turner Peace Mantra Tina Tur...